Dodaj do ulubonych | o serwisie | mapa | reklama | kontakt
Ofert w serwisie: 237
Strona gwna  » Oferty » Tutaj dobrze zjesz
roda, 28 padziernika 2020, imieniny Narcyza, Serafina, Wioletty

Dobre miejsca

  Tutaj si pobawisz »

  Tutaj dobrze zjesz »

  Kina »

  Parki narodowe »

Na weekend,urlop

  Warto pojecha »

  Festiwale »

  Warto zobaczy »

  Uzdrowiska »

  Hotele »

  Schroniska »

  Pola namiotowe »

  Agroturystyka »

Warto wiedzie

  Warunki drogowe »

  Prawa turysty »

  Ustawa o usugach tur. »

  Napisz do nas »

  Reklamuj si u nas »

REKLAMA
trwa inicjalizacja, prosze czekac...Darmowe PRBKI 2012
Nasza rekomendacja!

Karczma Myska

Wrocaw, 50-266 Wrocaw ul. Wyspa Sodowa 10

tel. 071 322 60 77


Mieszczca si na parterze hotelu restauracja "Karczma Myska" swoj rustykaln (naladujc konstrukcj szachulcow) aranacj tworzy przytulne i swojskie wntrze, ktre odtwarza niepowtarzaln atmosfer dawnej karczmy czy gospody.

Bar i restauracja "Karczma Myska" zapraszaj do zapoznania si ze specjaami kuchni polskiej i midzynarodowej. Szef kuchni poleca dania kuchni staropolskiej z elementami kuchni europejskiej oraz wymienite desery. Menu zadowoli najwybredniejsze gusty.

W miesicach letnich nad brzegiem Odry czynny jest letni taras z piknym widokiem na Ostrw Tumski. Tu chtnie odpoczywaj turyci i Wrocawianie.

Szef Kuchni poleca :

Przystawka: saatka z panierowanymi boczniakami na sosie jogurtowym z odrobina czosnku i czstkami gotowanego jajka

Zupa Tumska: mietanowo-pieczarkowa z ososiem , koprem zabielana wiejsk mietan

Danie Gwne: eberka z zalewy sosjowo-miodowej serwowane z kapust zasmaan i ziemniakami smaonymi w talarkach okraszane skwarkami boczku z duszona cebulk

Danie Gwne: filetowany sum w ciecie piwnym serwowany z sosem czosnkowym ziemniakami gotowanymi z masem i koperkiem i warzywami blanszowanymi

Deser: pieczone czstki jabka w ciecie podawane z gak lodw waniliowych na sosie owocowym

Szef Kuchni poleca , na wczeniejsze zamwienie :

- szyjki rakowe podawane w sosie malano-mietanowym z koprem i odrobina estragonu

- roladka z poldwiczki wieprzowej faszerowana gralskim oscypkiem i boczkiem

A w niedugim czasie w menu Karczmy Myskiej pojawi si Placki Karczmiarza podawane z potrawk misn i wiejsk mietan oraz flaczki gotowane na rosole po szlachecku.

Wracaj do poprzedniej strony »

(c) 2006 - 2020 Otomedia sp. z o.o. | O serwisie | Mapa | Reklama | Kontakt | Regulamin
Bolesawiec | Brzeg | Dzierzoniw | Gogw | Gra l. | Jawor | Jelenia Gra | Kamienna Gra | Kodzko | Legnica | Luba | Lubin | Lwwek | Milicz | Nowogrodziec | Nysa | Oawa | Olenica
Paczkw | Polkowice | roda l. | Strzelin | widnica | Trzebnica | Wabrzych | WielkaWyspa | Wow | Wrocaw | Powiat Wrocawski | Zbkowice l. | Zgorzelec | Zibice | Zotoryja
Nieruchomoci | Ogoszenia | Dobre Miejsca | Dolny lsk
serwis: strony serwisy internetowe